Avís Legal

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ)

NIF: 40877722Y

Adreça: carrer Pi i Maragall, 20 - 25004 - LLEIDA - LLEIDA

Correu electrònic: info@farmaciamarti.com

Telèfon: 973237232

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes o serveis prestats per l'empresa, gestionar la compra en línia dels productes oferts, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.

 

El present avís legal (en endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.farmaciamarti.com

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ) i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ) o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual de l'contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ).

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ) no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de MONTSERRAT MARTÍ TORRES (FARMÀCIA MARTÍ) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.